Toto

WORLD POKER TOUR® MENAWARKAN PENGLIBATAN PEMINAT UNIK MELALUI PERKONGSIAN FANJOLT

Los Angeles, CA (11 Februari 2022) – The World Poker Tour® telah bekerjasama dengan FanJolt, pengalaman Pengeluaran SGP peminat interaktif baharu yang menghubungkan pengguna secara langsung dengan wajah kegemaran mereka dari dunia poker, sukan dan hiburan untuk menyokong badan amal dan yayasan mereka .

Melalui aplikasi proprietari mereka, FanJolt membenarkan pengguna menyertai siaran langsung dengan tetamu selebriti kegemaran mereka, termasuk ahli pelakon WPT®. Setiap Togel SGP siaran langsung termasuk peluang untuk seorang peserta “TERGEJUT” menjadi satu perbualan peribadi dengan hos selebriti. Sebagai sebahagian daripada pelancaran awal mereka, 100% daripada bayaran yang dikutip daripada siaran langsung pada bulan Februari akan disalurkan kepada badan amal yang ditetapkan.

“FanJolt ialah peningkatan unik kepada penglibatan peminat kami secara keseluruhan,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif WPT. “Kami berharap dapat berkongsi peluang untuk pengalaman WPT eksklusif dengan pemain poker dan peminat di seluruh dunia.”

Personaliti Jelajah Poker Dunia yang dikenali Vince Van Patten, Lynn Gilmartin, dan Tony Dunst telah menyertai barisan FanJolt. Selebriti Keluaran SGP hiburan dan sukan lain dalam senarai FanJolt termasuk superstar dari dunia sukan dan seterusnya, seperti Aaron Judge, Chevy Chase, Kareem Hunt, Kevin O’Leary, Jewel, Ashanti, Rafael Nadal dan ramai lagi.

Pemain poker profesional Daniel Negreanu, Maria Ho, dan Antonio Esfandiari juga tersedia. Ho dan Negreanu membuat debut FanJolt mereka dengan siaran dwi pada 17 Februari.

“Pasukan FanJolt berbesar hati untuk bekerja bersama The World Poker Tour untuk memberi peluang kepada peminat untuk mengalami hubungan satu sama satu dengan pemain World Poker Tour dan selebriti gabungan, sambil menyokong badan amal dengan setiap JOLT,” kata Trevor Short , Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif FanJolt. “Melalui FanJolt, peminat World Poker Tour dengan serta-merta dan mudah mendapat akses kepada pemain kegemaran mereka melalui pelbagai acara akan datang. melibatkan diri dengan komuniti, tetapi dapat menggunakan platform untuk memanfaatkan pelbagai badan amal dan yayasan dengan setiap interaksi.”

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai FanJolt, lawati FanJolt.com. Untuk maklumat lanjut mengenai World PokerTour, lawati WPT.com.

 

HUBUNGI MEDIA

Lance Bradley lance.bradley@wpt.com

MENGENAI WORLD POKER TOUR®

World Poker Tour® (WPT®) ialah nama SGP Hari Ini utama dalam permainan dan hiburan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah disiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-19nya, yang disiarkan di Bally Sports di Amerika Syarikat. Musim XIX WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com